
Іван чай карпатський цілитель, ферментований, гранульований, 50 г
Чай ферментований у гранулах. Напій з ферментованого листя Іван – Чаю має тонізуючу дію, при цьому в ньому відсутній кофеїн. Містить вітамін С (більше, ніж у лимоні та шипшині у 6 разів) – це знаменита аскорбінка.
Ферментація забезпечує найбільш повний та корисний склад чаю. Іван – чай підвищує гемоглобін, нормалізує травлення, обмін речовин та артеріальний тиск, знімає головний біль. Є потужним природним антисептиком, лікує запалення та інфекції. Лікує імпотенцію, простатит, аденому. А також- безпліддя (як у чоловіків так і у жінок). Завдяки посиленню синтезу колагену, чай покращує стан шкіри і продовжує молодість.
Спосіб приготування:
Одну щіпку чаю залити 200мл окропу. Можна заварювати до 3-х разів.
Мед (або цукор) додати за смаком. Краще вживати з медом, оскільки натуральний бджолиний мед підвищує ефективність трав та є кориснішим для здоров"я.
Основні | |
---|---|
Ціна за 1 л. | 0 |
Виробник | Харчові технології Закарпаття |
Країна виробник | Україна |
Тип чаю | Трав'яний чай |
Склад чаю | Асорті |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Рублений |
Кількість в упаковці | 0 шт. |
Вага | 70 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Подарункова упаковка | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Подарункове паковання | Ні |
- Ціна: 120 ₴