Фільтри для меду
В процесі відкачування з медогонки випливає неочищений мед, в який можуть потрапляти:
- частинки бджіл;
- забрус;
- шматочки прополісу і воску.
Якщо сторонні частинки не відфільтрувати, то в неочищеному продукті буде набагато швидше відбуватися процес кристалізації, з-за чого мед втратить свій смак і привабливий вигляд. Саме тому рекомендується проводити обробку, використовуючи фільтр для меду.
Конструкції фільтрів складаються, як правило, з 2-х секцій сіток для грубої клітинка - 2,5 мм) і тонкого (комірка – 1,2 мм) очищення, щільно вставлених одна в одну. Матеріал сіток – оцинкована або нержавіюча сталь. Діаметри секцій від 150 до 300 мм.
Спеціальний інвентар бджоляра дозволяє провести очищення меду, зберігши його поживні властивості і створивши всі необхідні умови для того, щоб продукт надовго зберіг свій привабливий вигляд.
- SALEФільтр для меду d = 200 мм сито для очищення меду подвійний фільтр для меду з оцинкованої сталі190 ₴Готово до відправки
- SALEФільтр для меду d = 200 мм фільтр для меду на банку сито для проціджування меду з нержавіючої сталі340 ₴Готово до відправки
- SALE
- SALE
- Фільтр для меду d = 200 мм, сито для проціджування меду з нержавіючої сталі, плоске дно340 ₴Готово до відправки
- Фільтр для меду, сито конусне для очистки меду нейлон100 ₴Немає в наявності+380 (96) 046-40-400960640404
В процесі відкачування з медогонки випливає неочищений мед, в який можуть потрапляти:
- частинки бджіл;
- забрус;
- шматочки прополісу і воску.
Якщо сторонні частинки не відфільтрувати, то в неочищеному продукті буде набагато швидше відбуватися процес кристалізації, з-за чого мед втратить свій смак і привабливий вигляд. Саме тому рекомендується проводити обробку, використовуючи фільтр для меду.
Конструкції фільтрів складаються, як правило, з 2-х секцій сіток для грубої клітинка - 2,5 мм) і тонкого (осередок – 1,2 мм) очищення, щільно вставлених одна в одну. Матеріал сіток – оцинкована або нержавіюча сталь. Діаметри секцій від 150 до 300 мм.
Спеціальний інвентар бджоляра дозволяє провести очищення меду, зберігши його поживні властивості і створивши всі необхідні умови для того, щоб продукт надовго зберіг свій привабливий вигляд.