Запаси меду бджоли закривають (запаковують) спеціальними восковими кришечками − забрусом − своєрідним знаком якості. Завдяки цьому їжа бджіл довго зберігається і не псується. До складу забруса входить спеціальна речовина з воскових і ферментативних залоз бджіл, а також прополіс і пилок. Саме тому забрус перевершує звичайний віск своїми антибактерицидними властивостями. Це ароматний «букет» бджолопродуктів, особливе поєднання природних біологічно активних речовин, які взаємно підсилюють свою лікувальну дію. Так як у верхній частині медових стільників багато лізоциму, то він також потрапляє в забрус.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Бджолина крамниця |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴